beázik a tető

Nem vicces, amikor beázik a tető

Egy saját otthonért nagyon meg kell küzdeni és a megszerzéssel még egyáltalán nem ért véget minden nehézség. Amikor például beázik a tető és ez több okból kiindulva történhet meg, jobb mihamarabb megoldást keresni a problémára. Természetesen ahhoz, hogy ez így legyen először a kiváltó okot kell megtalálni és mielőbb orvosolni. A forrás több ponton létrejöhet. A cserepek sérülésének igen széles tárháza alakulhat ki, a nagyobb szelek, vagy akár jégesők folytán. Ezen kívül megesik, hogy a tetőtéri nyílászárókban keresendő a hiba, netán valamilyen vízelvezető vezeték, netán ereszcsatorna húzódik egy olyan környezetben, ami azt eredményezheti sérüléséből adódóan, hogy beázik a tető.

Bárhogyan is legyen, ha megvan a forrás, akkor mielőbb cselekedni kell, még az újabb frontok érkezéséig. A Sika® MultiSeal egy olyan univerzális bitumenes ragasztószalag, ami remekül ragad többféle építőanyaghoz. Ennél fogva hézagmentes tapadást biztosít, így megoldást tud nyújtani, amikor beázik a tető egy kulcsfontosságú ponton. A használata egyszerű, mert leginkább arra kell figyelni, hogy tiszta legyen a felület, ahová helyezve lesz, valamint a hézagtól számítva mindkét oldalon legalább 5-5 cm fedést nyújtson.

Tetszőleges hosszúságban vágható le és pillanatok alatt helyére illeszthető. Amikor beázik a tető akkor nincs vesztegetni való idő. A probléma forrásának megszüntetésével, ami lehet alkalmi vagy végleges, következhetnek az utómunkálatok. A károsodások felmérése és a száradás után javíthatók a kialakult hibák és minden újból a megszokott módon megy tovább egészen addig, amíg valahol ismét beázik a tető, ami ellen megint tenni kell.

Related Posts

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük