Darukezelő állás Tatabányán a Schatz-ház Kft-nél

Darukezelő álláslehetőségek a Schatz-ház Kft-nél Tatabányán

A Schatz-ház Kft. egy Tatabányán működő, szerkezetépítéssel és generál kivitelezéssel foglalkozó vállalkozás, új darukezelőt keres csapatába hosszú távú munkavégzés céljából. A vállalat, ami az építőipar meghatározó szereplőjeként ismert, kiváló lehetőséget kínál a darukezelői szakma gyakorlott képviselőnek. Természetesen megvannak a konkrét feltétek, amiket teljesíteni kell, már amennyiben be kívánjuk tölteni a funkciót. Tartsuk azonban szem előtt, hogy a darukezelő állás Tatabányán a Schatz-ház Kft-nél egy olyan tisztes munkalehetőség, amit érdemes megragadni.

A darukezelő állás betöltése alatt elvégzendő feladatok
A darukezelő állás Tatabányán a Schatz-ház Kft-nél olyan kihívások elé állítják a munkavállalókat, mint az építkezések kiszolgálása. Ebbe beletartozik a szaniterek, építőanyagok, zsaluk és burkolatok nagy mennyiségű kiszállítása és mozgatása mindez nagyfokú precizitással. Bele tartoznak még ebbe a különböző raktározási feladatok, valamint egyéb daruzási munkák és fuvarozás. A darukezelő munkakör kritikus szerepet tölt be az építkezési projektek zökkenőmentes lebonyolításában, ahol a pontosság és a megbízhatóság elengedhetetlen. Ennek megfelelően pedig vannak elvárások.

Elvárások a darukezelővel szemben
Alapvető a B, C+E kategóriás jogosítvány megléte, akárcsak a darukezelő képesítés. Az érvényes sofőrkártya és erkölcsi bizonyítvány sem maradhat ki a sorból. Mivel egy komoly funkcióról van szó, ezért a lojalitás és felelősségtudat olyan tulajdonságok, amikkel muszáj rendelkeznie a jelentkezőnek. Mindezekért cserébe pedig versenyképes jövedelem és hosszú távú foglalkoztatás jár.

Related Posts