Nagyon sok idő telt el, mire megszoktam a várost. A szépségeit ideköltözésem elején még nem is volt nagyon lehetőségem szemügyre venni, ugyanis a munka szólított ide, és rengeteg időt töltöttem az irodában. Amikor pedig épp nem a szamárlétrán próbáltam felfelé igyekezni, valószínűleg aludtam vagy igyekeztem otthont faragni a szokatlanul új lakásomból, egy merőben új környéken. A nagyváros másképp lüktetett, máshogyan volt sok és egészen újszerűen kevés, mint a hely, ahol felnőttem. Sokan vágynak arra, hogy olyan helyre menjenek, ahol senki nem ismeri őket. Én sosem tartoztam közéjük, mégis épp ilyen helyzetbe kerültem. Aztán persze megismertem ennek az előnyeit is. Egyúttal máshogy kezdtem tekinteni a nyugalomra, csendre, mégis szoros együttélésre, amikor hazalátogattam. Egészen más kapcsolódások, viszonyok, ingerek. Én pedig egy ideig meg voltam arról győződve, hogy a kettő között maradok örökre.

Aztán persze nem így lett. Megtaláltam a valódi otthonom a nyüzsgő nagyváros és a messzi kis település arany középútján, és a ház felújításával egyidőben a napelem projekt is elindult, mégpedig a napelemrendszer.info oldalnak köszönhetően. Ez adta ugyanis a kezdőlöketet ahhoz, hogy belevágjak ennek a fenntartható energiatermelési módnak a használatába, egy random hétköznap jött szóba egyik ismerősömmel az oldal, és hogy ő már benne van a folyamatban.

Nagyon felkeltette az érdeklődésem az, amit a napelemes rendszerről mesélt, ráadásul kiderült, hogy az alkalmassági felmérés teljesen ingyenes, így azt gondoltam, nem kockáztatok semmit, ha élek a lehetőséggel. Viszont először szerettem volna utánaolvasni a részleteknek és megismerni mindent, amit a napelemekről érdemes, így kerültem a már említett weboldalra. Azt kell, hogy mondjam, egészen hamar meggyőzött, de azért nem kapkodtam, inkább igyekeztem kiélvezni, hogy milyen informatív oldallal van dolgom. Bátran ajánlom mindenkinek a napelemrendszer.info site-ot akár nulladik pontként is, azaz ha semmi ismerete nincs a napelemről.

Ilyen hasznos és információban gazdag oldallal már rég találkoztam, ráadásul abszolút felhasználóbarát. Ha valaki csak azért kattint ide, hogy az ingyenes alkalmassági tesztnek vesse alá otthonát, hamar megtalálja az erre a célra kialakított űrlapot.

Szóval elég néhány kattintás mindahhoz, hogy egy lépéssel közelebb kerülj a tervezett napelemhez! A jelentkezést követően a megyeileg illetékes kivitelezők felveszik az érdeklődőkkel a kapcsolatot. A helyszíni szemlén pedig kiderül, hogy a környezet megfelelő-e a napelem telepítésére. Ha igen, onnantól nincs megállás! Nálam legalábbis így volt, és hamarosan megtörténik a kivitelezés is, de azért előtte akadt és akad egy-két intézni való dolog.

Nagyon izgatott vagyok már, alig várom, hogy használatba vegyem a napelemes rendszert! A napelemrendszer.info oldalt pedig szívből ajánlom mindenkinek, aki szeretné a napot megújuló energiaforrásként üdvözölni otthonában.

Related Posts