Nem is olyan egyszerű az irodaköltöztetés

A költöztetés időigényes és nem egyszerű feladat. Ha mi magunk csináljuk, akkor sokáig húzódhat és olyan szervezést igényel, amit jobb inkább tapasztalt költöztető cégre bízni. Főleg, ha az egész irodánkat szeretnénk átköltöztetni. Ilyen esetben más kihívásokkal is szembe kell néznünk.

Így a tanácsunk mindenképpen az, hogy bízza költöztető cégre irodájánák költöztetését. Bejegyzésekben részletesen bemutatjuk, hogy miért.

Az irodai költözés más mint a többi

Az irodaköltöztetés nem egy szimpla költöztetés. Itt nem érünk rá. A munka és az ügyfelek nem várhatnak. A lehető leggyorsabban kell elfoglalni az új helyünket és onnan folytatni a munkát ahol abbahagytuk. Senki sem szeretne egy nagy megrendeléstől elesni azért mert nem tudták az ügyfelek elérni.

A fő különbség a lakossági költöztetés és a céges költöztetésben az, hogy itt még az egyes irodai berendezések beüzemelését is hozzá kell adni a rászánt időhöz. Míg ha lakossági költözésre gondolunk ott nem okoz problémát, hogyha később pakolunk ki vagy az egyik dobozt félretesszük. Irodai költözésnél ilyet nem tehetünk meg. Lehet, hogy pont abban a dobozban van egy fontos iratunk, amire már másnap szükségünk lesz.

Ha irodai költözésre van szükségünk, akkor számolnunk kell a berendezések (pl.: számítógépek, nyomtatók) szállításával is. Ezeket biztonságosan be kell csomagolni és még körültekintőbben kell szállítani. Kisebb lakossági költöztetésnél megtehetjük, hogy a kocsink hátsó ülésére tesszük a holminkat, céges költözésnél azonban ez nem ajánlott. Lehet, hogy jól hangzik, hogy pár ezer forintot spórolunk, de ha összetörjük a drága számítógépeinket, amin a céges dokumentumok vannak, akkor az nehéz és időigényes lesz pótolni.

Gyakran találkozunk olyan esetekkel, amikor a költözés ideje a többszörösére nő a helyismeret hiánya miatt. Kollégáink otthonosan mozognak Budapesten és fel vannak készülve a legváratlanabb helyzetekre is. Hála a sok éves költöztetői tapasztalatnak.

 

Segíthetünk?

Nem lenne jobb, ha valaki a fentiekben segíteni? Ha a költözés napján ott lennének a tapasztalt költöztetők és biztonságosan átköltöztetnék az egész céget. Ráadásul mindezt gyorsan. Ugye, hogy igen?!

Ha a Bauer Tehert választja, akkor még a csomagolással sem kell bajlódnia. Mi ezt is elvégezzük Ön helyett. Csomagolunk és még a szükséges csomagolóanyagokat is biztosítjuk. Így Önnek és kollégáinak csak minimális feladata lesz. Mint például meghatározni, hogy hova kerüljenek az új helyen a bútorok.

Related Posts