zsalu

Komplex zsalu megoldások, a hatékony építéshez

A modern építészeti megoldások között már mindenki tetszés szerint válogathat. Egyre nagyobb népszerűségnek kezdenek örvendeni az előre gyártott elemekből készült ingatlanok, amik alaprészeit többnyire gyárakban állítanak elő, a többit pedig a helyszínen szerelik egybe. Ezekkel szemben a helyben öntés technológiája sem marad el ugyanis számos esetben csak így lehet masszív rendszerek kiképezni. Amikre viszont ilyen esetekben szükség lesz azok a megfelelő zsalu megoldások.

A folyékony betont stabilan össze kell tartani, amíg a kötés megvalósul. A hagyományosan fából készült héjszerkezetek, a technológia előrehaladásával már alternatív anyagokat használ fel. Ilyen például a PERI DUO zsalu, amit technopolimerből gyártanak.

Minden igényre található zsalu típus

Legyen szó alaptestek, falak, gerendák, pillérek, oszlopok, födémek öntéséről, mindezek összeállításához kapható ideális zsalu alternatíva. A választék széles határok között mozog. A nehezebb, daruval mozgatható héjelemek mellett választhatók olyan kivitelek, amik kézzel egyszerűen telepíthetők. A legtöbb zsalu kiképzés általában szögletes formákat biztosít. Ezek mellett viszont vannak íves, átkötés nélküli típusok ugyanúgy. A peri.hu oldalon széles kínálatot talál, amik között kedvére válogathat.

Legyen szó bármilyen elképzelésről, azokhoz minden bizonnyal kapni fog kiváló zsalu termékeket, amikkel nagyban megkönnyítheti a kivitelezést. Tegye gyorssá és költséghatékonnyá a munkálatokat minden helyzetben. Legyen szó magas-, vagy mélyépítésről a határidők betartása többé nem a nehézkes zsalu beállításokon fog múlni.

Related Posts